Mura 4110 bokazokni, 20 den-es lycra, végig hímzett levél mintával (116714)

Mura 4110 bokazokni, 20 den-es lycra, végig hímzett levél mintával (116714)

1 490 Ft

Ajánlataink a termékre

 

Mura 4110 bokazokni, 20 den-es lycra, végig hímzett levél mintával (116714)

1 490 Ft
Részletek a boltban
irány a bolt »
harisnyanadrag.hu
Termékleírás
Az elegáns MURA 4110 bokazokni tökéletes választás minden nő számára, aki stílusos megjelenésre és kényelemre törekszik.
A 20 den-es lycra anyaga könnyed és rugalmas viseletet biztosít, így egész napos kényelmet nyújt.
A végig hímzett levél minta elegáns és nőies megjelenést kölcsönöz a zokninak, így tökéletes kiegészítője lehet bármilyen szettnek.
A MURA 4110 bokazokni minden méretre kényelmes, így minden nő megtalálhatja a tökéletesen passzoló darabot.
A kiváló minőségű anyag és precíz kidolgozás garantálja, hogy hosszú ideig élvezheted a zokni kényelmét és szépségét.
Legyen szó hétköznapi vagy elegáns alkalmakról, a MURA 4110 bokazokni mindig stílusos választás lesz.
Viselhető minden cipő típushoz.
Fedezd fel a MURA 4110 bokazokni varázslatos világát, és tedd teljessé outfitjeidet ezzel az egyedi és divatos darabbal!
Legyen szó irodai megjelenésről vagy egy elegáns eseményről, a MURA 4110 bokazokni mindig magabiztosságot és stílust kölcsönöz viselőjének.
Ne hagyd ki ezt a csodás zoknit a kiegészítőid közül, és garantáltan nem fogsz csalódni!

Méret:
egy méretes

Színek:
testszín
fekete

A MURA 4110 bokazokni tökéletes választás minden nő számára, aki szereti kiegészíteni stílusos és divatos outfitejét egy kis extra csillogással.
A 20 den-es lycra anyag könnyedén simul a bőrhöz, kényelmes viseletet biztosítva egész nap.
A bokazokni végig hímzett levél mintával van díszítve, amely egyedi és elegáns megjelenést kölcsönöz viselőjének.
A szép minta és a finom kidolgozás teszi stílusossá és egyedivé ezt a darabot, amely bármelyik ruhadarabhoz vagy cipőhöz könnyedén kombinálható.
A sokoldalú MURA 4110 bokazokni bármilyen típusú és fazonú nadrághoz, szoknyához, valamint különböző cipőtípusokhoz is viselhető.
Akár sportcipőhöz, balerina cipőhöz, magassarkuhoz vagy szandálhoz is tökéletes kiegészítő lehet a mindennapi vagy akár ünnepi viselethez.
Az elegáns és divatos MURA 4110 bokazokni nemcsak esztétikus, hanem praktikus is, hiszen védi és díszíti a lábat egyaránt.
Legyen szó munkahelyi megjelenésről, randevúról vagy baráti összejövetelről, ez a bokazokni garantáltan feldobja és kiegészíti az öltözékedet.
Nem hiába népszerű a nők körében ez a trendi és stílusos kiegészítő, hiszen a MURA 4110 bokazokni egyszerre elegáns, divatos és kényelmes.
Ne habozz tovább, szerezd be Te is ezt az egyedülálló darabot, és emeld az outfitedet egy új szintre a MURA 4110 bokazoknival!


Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.